Despre Noi

Statia a fost infiintata in 1977 de catre trustul Constructii Arges spre a deservi constructia de locuinte in municipiul Curtea de Arges. A functionat in cadrul trustului pana in 1990 cand statiunea de utilaj transport in cadrul trustului de constructii Arges s-a desprins si a devenit SC.PREMECO S.A. In anul 1996 SC PREMECO SA a fost cumparat de la F.P.S. de catre SC CIMUS SA Campulung. In anul 2000 CIMUS S.A. fost cumparat de catre SC.HOLCIM (Romania) SA. Holcim (Romaina) S.A. a dotat statia cu laborator pentru betoane la standarde europene si a introdus folosirea de aditivi. In anul 2004 SC.HOLCIM (Romania) SA a vandut locatia din Curtea de Arges catre SC MAHAG CONSTRUCT SRL.

S-a montat o statie de preparat betoane ecologica cu o productie de 60MC/ora. Prepararea betoanelor se realizeaza cu ciment si agregate livrate de SC HOLCIM (Romania) SA cu o calitate superioara in deplina conformitate cu normele europene. Transportul betonului se realizeaza cu autobetoniere MAN si Mercedes cu capacitati diferite.

Firma a investit in infrastructura statiei in procesul de productie a betonului si in instruirea si documentarea personalului prin efectuarea de cursuri de specialitate.Deasemenea s-au creat spatii noi moderne pentru laborator,vestiare, dusuri,birouri.

Obiectivele firmei sunt alaturi de Holcim (Romania) S.A. asigurand clientii nostri cu servicii de calitate si produse conforme cu I.S.O 9001/2000 ; I.S.O. 1400/2004 si I.S.O. Standard OH SAS 18001/1999.

Aceste standarde au fost obtinute de firma noastra in luna aprilie 2006 ca urmare a monotorizarii si implementarii acestora in anul 2005 de catre AJA Registrars Romania cu materiii prime livrate de Holcim Romania S.A. (agregate, ciment, servicii transport si pompare , incercari distructive la probele pentru beton) cu utilaje automate ; cu personal bine instruit si determinat. Impreuna cu clienti nostri si colaboratorii speram sa ajutam la constructia si modernizarea acestei zone.

Putem afirma ca toate blocurile de locuinte din Curtea de Arges sunt construite cu beton livrat de statia noastra.

Prezentare

Statia a fost infiintata in 1977 de catre trustul Constructii Arges spre a deservi constructia de locuinte in municipiul Curtea de Arges. A functionat in cadrul trustului pana in 1990 cand statiunea de utilaj transport in cadrul trustului de constructii Arges s-a desprins si a devenit SC.PREMECO S.A.
Mai mult..
MAHAG Construct © 2011  | Powered by PsyhoSir